tiistai 8. lokakuuta 2013

Valkosuklaa-vadelmamoussee

VALKOSUKLAA / VADELMA MOUSSE

3 dl vispikermaa
200 g ranskankermaa
150 g vaniljarahkaa
100 g valkosuklaata
2 tl vaniljasokeria
200 g vadelmia
3 liivatelehteä

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Sekoita keskenään ranskankerma ja vaniljarahka. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Varo, ettei pala! Lisää sulanut suklaa yhdessä vaniljasokerin kanssa ranskankerma-rahkaseokseen. Lisää myös vadelmt. Vispaa kerma vaahdoksi. Purista ylimääräinen vesi pois liivatelehdistä ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Lisää liivatteet ohuena nauhana seokseen. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti käännellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti